Mugcake


Ingrediënten voor 1 persoon: 1 rijpe banaan (hoe rijper, hoe zoeter de mugcake) 1 ei 30 g havermout 100 ml magere kwark 50 g rood fruit 20 g ongezouten amandelen snufje kaneel Zo maak je het Prak de banaan in een kom totdat deze helemaal fijn is. Voeg het ei toe en roer tot een glas beslag. Voeg de havermout toe. Giet het in een mok die in de magnetron kan.

Zet de mok 2 minuten in de magnetron op 750 watt en klaar is je mugcake!

Draai de mok om op een bord en garneer met de kwark en het rode fruit en de noten. Bestrooi tenslotte met kaneel. Eet smakelijk! PS: je kunt aan het beslag van de mugcake ook al wat fruit toevoegen voordat je het in de magnetron zet. Met lijnzaad, hennepzaad, rozijnen of eiwitpoeder kun je op je gemak variëren met de mugcake.


Recente berichten
Archief