Quinoa salade met broccoli, paprika & mango


Ingrediënten voor 1 persoon: 70 g quinoa, gekookt 200 g broccoli, in roosjes 70 g mango, in stukjes ½ rode paprika, in stukjes 10 g ongezouten cashewnoten, in stukjes gehakt Voor de dressing: 2 eetlepels sesamolie 1 eetlepel honing 1 theelepel sweet chili saus 1 teentje knoflook, geperst 1 eetlepel citroensap Zo maak je het Kook de quinoa gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng water aan de kook in een pan en kook de broccoli in 4 minuten beetgaar. Laat de quinoa en de broccoli in een saladeschaal afkoelen en meng ondertussen alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Voeg vervolgens de paprika en de mango toe aan de quinoa en broccoli. Roer alles goed en breng op smaak met 1 tot 2 eetlepels dressing.

Bestrooi tenslotte met de gehakte cashewnoten. Eet smakelijk!


Recente berichten
Archief