Kikkererwtensalade met feta


Ingrediënten voor 1 persoon: ½ rode ui 1 tomaat, grof gesneden 0,5 eetl basalmico azijn 1 eetl extra vierge olijfolie 100 g kikkererwten uit blik handvol gemengde sla handje verse munt, gehakt handje basilicum, in reepjes 50 g feta 10 g pijnboompitten Zo maak je het Verhit de kikkererwten en de ui in een koekenpan. Leg de sla met de tomaat op een bord en maak ondertussen de dressing klaar van basalmico azijn en de olijfolie. Breng het op smaak met zwarte peper.

Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan. Verdeel de ui met de kikkererwten over de sla. Garneer met de verse kruiden, verkruimel de feta erover en voeg de pijnboompitten toe.

Eet smakelijk!

#kikkererwten #feta #healthy #health #gezondeten #afvallen #gezondevoeding #salade

Recente berichten
Archief