September 11, 2017

February 3, 2017

January 20, 2017

Please reload

Recente berichten

Havermoutpap met roodfruit

March 17, 2017


Ingrediënten voor 1 persoon:
200 ml amandelmelk, ongezoet
50 g havermout
100 g rood fruit, mag uit de diepvries (frambozen, blauwe bessen, aardbeien)
15 g ongezouten walnoten, in stukjes gebroken
1 tl kaneel


Zo maak je het
Breng de amandelmelk samen met de havermout al roerend aan de kook.

Draai het vuur zachter en voeg na 5 minuten het bevroren rode fruit toe en blijf voorzichtig roeren.  Laat het mengsel nog 10 minuten zachtjes koken en roer het regelmatig door.


Als het fruit goed verwarmd is, kan je het in een kom doen. Roer de kaneel erdoor en bestrooi met de walnoten.
 

Zoek een plekje in de zon & geniet ervan!
 

 

 

Please reload

Please reload

Archief

© 2020 by FOODCOACHLISETTE.NL