Aziatische soep


Ingrediënten 2 el olijfolie 2 tenen knoflook 2 el sojasaus 400 g kippendijfilet in reepjes 400 g snijbonen 300 g doperwten (diepvries) 2 el Thai Green Curry van Jonnie Boer 250 g zilvervliesrijst, gekookt 1,5 l kippenbouillon 4 lente-uitjes, in ringetjes Zo maak je het Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de knoflook. Voeg na 2 minuten de kipreepjes toe en bak de kip met de kruiden en de sojasaus 5 minuten. Voeg de snijbonen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat de soep 15 minuten trekken. Voeg tenslotte de doperwten toe en laat de soep nog 10 minuten zachtjes pruttelen.

Schenk de hete soep in kommen, verdeel de rijst er naar behoefte over en voeg tot slot de lente-uitjes toe.

Geniet ervan!

#soep #weekend #gezond #groente #makkelijk #healty

Recente berichten
Archief