September 11, 2017

February 3, 2017

January 20, 2017

Please reload

Recente berichten

Aziatische soep

January 20, 2017

 Ingrediënten
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
2 el sojasaus
400 g kippendijfilet in reepjes
400 g snijbonen
300 g doperwten (diepvries)
2 el Thai Green Curry van Jonnie Boer
250 g zilvervliesrijst, gekookt
1,5 l kippenbouillon
4 lente-uitjes, in ringetjes

Zo maak je het
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de knoflook. Voeg na 2 minuten de kipreepjes toe en bak de kip met de kruiden en de sojasaus 5 minuten. Voeg de snijbonen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat de soep 15 minuten trekken.

Voeg tenslotte de doperwten toe en laat de soep nog 10 minuten zachtjes pruttelen.

 

Schenk de hete soep in kommen, verdeel de rijst er naar behoefte over en voeg tot slot de lente-uitjes toe.

 

Geniet ervan!

Please reload

Please reload

Archief

© 2020 by FOODCOACHLISETTE.NL