September 11, 2017

February 3, 2017

January 20, 2017

Please reload

Recente berichten

Broccoli-pastinaak puree met kippendijfilet & geroosterde cashewnoten

November 14, 2016

Een heerlijke stamppot voor de koudere en donkere dagen. Eenvoudig te maken en verrassend lekker!

 

 

 

Ingrediënten
250 g pastinaak
400 g broccoli
250 g kippendijfilet
1 el ghee
1 el olijfolie
1 el sojasaus
1 ui
kurkuma
kerriepoeder
knoflook
handje ongezouten cashewnoten
peper en zout

 

Zo maak je het
Snijd voor de puree de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Schil de pastinaak en snijd in blokjes.

 

Doe de broccoli en de pastinaak in een pan met water en breng aan de kook. Kook de groenten in 8 minuten klaar.

 

Snijd ondertussen de ui in dunne, halve ringen en snijd de knoflook in plakjes.

 

Snij de kipfilet in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet in 6 tot 8 minuten goudbruin. Voeg de kruiden en de sojasaus toe. Bak de knoflook en de uien mee tot deze zacht zijn.

 

Rooster de cashewnoten in een droge pan totdat deze bruin kleuren.

Giet de gekookte groenten af en voeg de ghee en peper en zout naar smaak toe. Pureer het geheel met een staafmixer of met een pureestamper.

 

Verdeel de puree en de kippendijfilet met de ui en knoflook over de borden en bestrooi met de geroosterde cashewnoten.

 

Eet smakelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Archief

© 2020 by FOODCOACHLISETTE.NL