September 11, 2017

February 3, 2017

January 20, 2017

Please reload

Recente berichten

Zalmfilet met gegrilde groente

October 21, 2016

Dit recept is makkelijk en je kunt er eindeloos mee variëren. Het enige wat je hoeft te doen is groenten wassen, snijden en een beetje kruiden. De oven doet de rest! Je kunt de groenten gebruiken die je het lekkerste vindt, maar paprika en courgette doen het altijd goed. Ik koos ervoor om dit gerecht zonder pasta, rijst, aardappelen of quinoa te maken, maar je kunt hier natuurlijk wel voor kiezen. Mogelijkheden genoeg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten
300 g zalmfilet
2 courgettes
3 paprika´s
2 rode uien
olijfolie
knoflook
oregano

 

 

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht).

Gegrilde groente
Allereerst begin je met de groenten, want het duurt langer voordat deze klaar zijn dan de zalm. Was alle groenten en snij ze in grove stukken en leg ze op een ovenschaal met bakpapier. Pers 2 knoflooktenen en roer deze door de olijfolie. Voeg wat oregano, peper en zout toe. Giet de olie vervolgens over de groenten en hussel alles door elkaar. Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven. Na 45 minuten haal je de schaal uit de oven en kun je genieten van je heerlijke gegrilde groenten. Succes verzekerd!

 

Gegrilde zalm
Dep de zalm droog met keukenpapier en bestrijk dun met olijfolie. Bestrooi met peper en zout en eventueel met kruiden die je lekker vindt. Ik heb extra knoflook over de zalmfilets gedaan, gewoon omdat ik dat lekker vind! Verhit een grillpan en grill de zalmfilets in 6 minuten gaar. Keer na 4 minuten.

Smullen maar!

Please reload

Please reload

Archief

© 2020 by FOODCOACHLISETTE.NL