Fitness & Lifestyle

Gezond afvallen zonder dieet?

Ik help je graag!

Afvallen met persoonlijk advies & begeleiding

met een voedingsschema dat past bij

jouw eetpatroon.

 • Heb je weinig energie

 • Wil je afvallen zonder dieet?

 • Weet je ook niet meer wat goed is om te eten?

 • Wil je een gezonde leefstijl?

 • Wil je afvallen of juist aankomen?

  Boek nu een gratis consult!

Gezond afvallen.jpg

OVER LISETTE

Mijn liefde voor gezonde voeding is alweer zo'n zeven jaar geleden ontstaan. Na de geboorte van mijn tweede zoon merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat en had ik 's avonds (juist in mijn "eigen tijd") geen puf en energie meer om iets te doen.

Bovendien lukte het me maar niet om van mijn zwangerschapskilo's af te komen.

 

Na vele dieetpogingen merkte ik nog altijd weinig resultaat. Dit moest anders besloot ik. Geen half werk meer! Ik ben me gaan verdiepen in gezonde voeding. Dit betekende veel research doen en lezen over voeding, het menselijk lichaam en stofwisseling. Uiteraard heb ik al het leeswerk omgezet in daden. Dit heeft er voor gezorgd dat ik bewuster om ben gegaan met mijn voeding en gezondere keuzes ben gaan maken.
 

Beetje bij beetje zag ik zichtbaar resultaat. Ik merkte in eerste instantie dat mijn energielevel weer ouderwets hoog was. Zo kende ik mijzelf weer! Doordat ik merkbaar over meer energie beschikte werd bewegen geen straf, maar een zegen. Mooie bijkomstigheid is dat door deze veranderingen mijn zwangerschapskilo’s ook verdwenen.

Achteraf gezien heb ik geen drastische dingen hoeven aanpassen of mijn dieet 180 graden om te gooien. Vanuit eigen ervaring kan ik vertellen dat het hem in de nuances zit samen met een nuchter en gezond verstand. Voor mij was deze omslag klein in theorie, maar met grootse gevolgen in de praktijk: ik barst van de energie en zit goed in mijn vel!

Regelmatig is tegen me gezegd, dat ik wat met mijn passie moest doen. Langzaam ontstond het idee van een eigen bedrijf. Om mijn idee meer vorm te geven ben ik gestart met de opleiding Gewichtsconsulent met als resultaat dat ik als voedingscoach aan het werk kon gaan.
 

Mijn missie is om mensen meer bewustzijn en kennis over gezonde voeding bij te brengen. Ik wil mensen graag laten ervaren dat gezond eten lekker kan zijn en dat je, naast het bereiken van een passend gewicht je ook fitter en beter kunt voelen.  
 

Heb je interesse om gecoacht te worden? Neem dan contact met mij om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

VOEDINGSCOACH

Met mijn werk als voedingscoach heb ik als doel mensen gezonder, blijer en fitter te maken door bewuster met voeding om te gaan.

 

Een combinatie van de juiste voeding en voldoende beweging is volgens mij de basis van een gezond en gelukkig leven. Ik begeleid je bij het maken van gezondere keuzes en help je om je fitter en energieker te voelen. Samen kunnen we jouw doelstelling bepalen met een concreet stappenplan om jouw doel te bereiken.

Ik coach je graag, wat je doel ook is! Als voedingscoach ben ik er om je te begeleiden, te motiveren en te helpen de juiste keuzes te maken voor een blijvend gezond en mooi lichaam.

Waarom hulp van een coach gebruiken?

Het klinkt zo simpel, maar het is toch vaak lastig om een nieuwe leefstijl eigen te maken. Als je niet weet hoe je moet beginnen of je hebt behoefte aan een stok achter de deur: dan kan ik je helpen!
 

Om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen leefstijl maak ik een uitgebalanceerd voedingsschema dat is afgestemd op jouw behoeften en eetgewoonten. Dit eetpatroon is daardoor goed vol te houden en makkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. Wij gaan niet aan de slag met dure maaltijdshakes, repen of andere dieetproducten, maar met met normale voeding die je gewoon in de supermarkt koopt!

Waarmee kan ik je helpen?

 • Het krijgen en behouden van meer energie
   

 • Het aanleren van een gezondere leefstijl
   

 • Je fitter voelen
   

 • Kennis over gezonde voeding
   

 • Hulp bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht

 

 

 

 

 

 MOGELIJKHEDEN

EAT GOOD FEEL GOOD
 
INTENSE
HEALTHY FOOD 
ADVIES
GET TO KNOW ME

GRATIS CONSULT
 

TARIEVEN

HEALTHY FOOD 
ADVIES
GET TO KNOW ME

GRATIS CONSULT

Mijn praktijk staat geregistreerd bij de BGN! Wellicht wordt jouw traject wel vergoed door je zorgverzekering.

Wat fijn!
Je wilt meer weten?

Vul onderstaand formulier in en 
ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis consult. 

Bericht ontvangen!

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

Rozentuin 106
2272 XE  Voorburg

 

M  06-28895570

E   lisette@foodcoachlisette.nl
KvK 66650623